Bel nu: 055 - 506 45 34

de kosten voor het verhalen van letselschade


In Nederland:
Als de tegenpartij of diens verzekeringmaatschappij aansprakelijkheid heeft erkend kost de letselschaderegeling u meestal niets. Dus ook geen percentage van de schadevergoeding die voor u bestemd is.

Dat klinkt verbazingwekkend en daarom leggen wij het graag uit.
Als er een aansprakelijke partij is, bepaalt het Burgerlijk Wetboek dat slachtoffers recht hebben op een vergoeding van de redelijke kosten die ze moeten maken om de schade en de aansprakelijkheid vast te stellen. Daaronder vallen ook de redelijke kosten van de assistentie van een letselschade-expert die het slachtoffer heeft bijgestaan.
Natuurlijk maken wij kosten, maar die kunnen in de regel verhaald worden op de aansprakelijke partij of zijn verzekeringsmaatschappij.

In het buitenland:
De kosten voor het vaststelling van de aansprakelijkheid en de schade komen in de regel niet voor vergoeding in aanmerking. Omdat wij wel kosten maken, behandelen wij deze zogeheten buitenlandschade op basis van "no-cure-no-pay".

Daarom adviseren wij u in geval van letselschade altijd contact met ons op te nemen. Een goede regeling van de schade neemt niet de gevolgen van het ongeval weg maar maakt die wel draaglijker. En dat in principe zonder kosten.

Neem nu direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.